Studerande truckförare sökes till Stockholm City

Studerande truckförare sökes till Stockholm City

Är du studerande, har truckkort och har ett flexibelt studieschema, då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för kunds räkning en truckförare för arbete med återvinning i centrala Stockholm. I arbetet kommer du att arbeta med att hämta och sortera kartonger från butiker i Mood-gallerian och i Gallerian i Stockholm City.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Uppdraget är på deltid, 4 timmar, mån-fre. För rätt person finns det chans till att arbeta heltid under sommaren.

Detta söker vi:
  • Studerande eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
  • Truckkort A och B
  • Serviceinriktad
Vidare är det viktigt att du som söker är kommunikativ och hanterar svenska flytande. Som person är du öppen och flexibel, du är initiativrik och utför dina arbetsuppgifter noggrant.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com