Studerande systemutvecklare sökes till företag i centrala Stockholm!

Studerande systemutvecklare sökes till företag i centrala Stockholm!

Studerar du systemutveckling och är intresserad av att arbeta extra som webbutvecklare vid sidan av studierna? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en driven student till vår kund. Kunden utvecklar administrativa verktyg och plattformar för att underlätta skolpersonalens dagliga arbete och öka samarbetet mellan lärare, vårdnadshavare och elever. Då bolaget fått en riktigt rivstart efter att det startades 2013 behöver de nu förstärkning av en duktig student för att bistå med hjälp till utvecklingsteamet.

Rollen som systemutvecklare innebär att man kommer hjälpa till med drift och utveckling av kundens egenutvecklade plattform. Vår kund ser långsiktigt på personen och i ett väl fungerande samarbetet finns stor utvecklingspotential inom företaget.

Tjänsten innebär att man kommer bli anställd av oss på Student Consulting och uthyrd till vår kund. Vi ser att man i snitt kommer kunna arbeta 2 dagar i veckan men kunden är flexibel i hur arbetstiden fördelas och arbetet kan även ske hemifrån eller ute hos kund i centrala Stockholm. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i mitten/slutet av din utbildning och vill använda dina kunskaper i arbetslivet. Du som söker studerar Datateknik, Datavetenskap och Systemvetenskap alternativt Webbutveckling och har ett genuint intresse för webbutveckling och programmering. Tjänsten kräver att du har god kännedom om programmeringsspråken Django och Python. Då deras egenutvecklade applikation är gjort i ramverket React är kunskap inom detta mycket meriterande. Du ska också ha kännedom om HTML, CSS, eller liknande verktyg. Du ska gärna ha en Github och flytande kunskaper i svenska och engelska är krav.

Som person är det viktigt att du är kommunikativ och flexibel i ditt arbetssätt. Du är ansvarstagande och trivs att samarbeta med andra. Känner du att beskrivningen passar in på dig? Tveka inte att söka!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se