Studerande sökes till extrajobb inom Sales & Marketing

Studerande sökes till extrajobb inom Sales & Marketing

Nu söker vi på StudentConsulting en ambitiös studerande kandidat som vill extrajobba med sales & marketing i vårt säljstödsteam i försäljningsorganisationen.

Information om uppdraget:

Den vi söker kommer framförallt att arbetsledas av Sälj - och Marknadskoordiatorn som verkar för den internationalla försäljningsavdelningen och marknad, men kan med tiden arbeta direkt mot Försäljningschefen och övriga i verksamheten. Vi jobbar nära Försäljningschefen, Key Account Managers och Country Managers, Operativa chefer, BID management samt affärskoordinatorer som är stationerade runtom i Skandinavien.
Som internt anställd kommer du att få vara med och delta i många olika moment inom gruppens arbetsområde och med tiden utvecklas och kunna lösa mer avancerade och komplexa arbetsuppgifter självständigt. Du kommer framförallt arbeta i Word, Excel, PowerPoint, vårt egenutvecklade affärssystem samt externa digitala verktyg.

Säljstödsenhetens huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Förse bolagets försäljningsorganisation med nya affärsmöjligheter, skapa förutsättningar för affärsutveckling och skapa beslutsunderlag internt i olika frågor
  • Säkerställa ett högkvalitativt leads- och prospekteringsunderlag i organisationen
  • Framställa analyser och arbeta med research
  • Producera presentationer
  • Jobba med innehållsmarknadsföring i olika sälj- och marknadskanaler.
Rollen innebär ett stimulerande, utvecklande extrajobb där du kommer lära dig mycket inom bland annat försäljning, innehållsmarknadsföring, analys och affärsledning i ett ledande bolag med högt tempo och snabba beslutsvägar.

Detta söker vi:

Vi söker en ambitiös, flexibel och prestigelös eftergymnasialt studerande person som gillar att jobba med varierande uppgifter, både högt och lågt.
Kandidaten ska vara bosatt i närområde Stockholm och kunna jobba ca 1-2 dagar i veckan.

Minimumkrav:
1. Gymnasieutbildning avklarad
2. Flytande svenska
3. Mycket god engelska

Meriterande:
1. Jobbat med försäljning tidigare, framförallt inom B2B
2. Har kunskap om content marketing
3. Jobbat med research
4. Norska och Danska
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com