Studerande redovisningsassistent sökes till Kredinor i centrala Stockholm!

Studerande redovisningsassistent sökes till Kredinor i centrala Stockholm!

Studerar du i dagsläget inom ekonomi och är intresserad av att komplettera dina studier med ett relevant extraarbete? Vill du arbeta på ett spännande bolag med chans till utveckling inom redovisning? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Kredinors historia startade i Oslo 1905. Fram till 2017 har de haft norsk affärsverksamhet och offentlig sektor som kunder, ägare och medlemmar. Det har bidragit till solid tillväxt och en tydlig position som en av Norges största inkassobolag. Kredinor koncernen erbjuder lösningar som täcker hela värdekedjan från fakturering, reskontra och påminnelser till inkasso, övervakning och portföljinköp. Kärnverksamheten i det svenska bolaget kommer att vara inkasso, med dedikerade yrkesverksamma i olika roller gentemot huvudmannen och slutkunden.

Just nu söker vi en studerande redovisningsassistent som kommer tillhöra bolagets ekonomiavdelning, vilket i dagsläget utgörs av bolaget VD. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av följande:
  • Löpande hantera kontoavstämningar under månaden
  • Arbeta inom kundreskontra och hantera dagliga betalningar
  • Överföring mellan Kredinors egna konton
  • Boka manuellt betalningar på fakturor i systemet Aptic
  • Boka utlandsbetalningar samt läsa in betalfiler
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting, då företaget du kommer utföra arbetsuppgifterna hos är flexibla så kan du sitta på deras kontor i centrala Stockholm och om du har tenta/seminarium så kan du utföra uppgifterna på distans. Man förväntas arbeta ca 4-5 eftermiddagar i veckan vilket motsvarar cirka 50%. Uppdraget startar i december och är långsiktigt. Har du några ytterligare funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Elin, ansvarig rekryterare på elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som i dagsläget studerar ekonomi på högskola eller universitet och har minst ett år kvar av dina studier. För att vara aktuell för rollen krävs det att du har arbetat med likande ekonomiuppgifter sedan tidigare och har goda kunskaper inom redovisning. Du behöver även vara mycket noggrann och tycka om siffror samt att du som person är strukturerad. Låter det här som något för dig? Ansök idag, urval sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com