Studerande kundservicemedarbetare till Södermalm!

Studerande kundservicemedarbetare till Södermalm!

Är du en flexibel och ambitiös student som söker ett meriterande extrajobb i ett snabbt växande globalt bolag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är tillhör en global organisation och är Sveriges ledande företag inom hemkörning av restaurangmat till privatpersoner. Vi söker nu för kunds räkning studenter som är intresserade av att jobba extra med kundservice på företagets huvudkontor på Södermalm. I rollen som kundservicemedarbetare är det din arbetsuppgift att med hjälp av telefon och mail erbjuda kunderna förstklassig service.

Tjänsten är förlagd på minst 10h/vecka där kvälls- och helgarbete är vanligt förekommande. Tjänsten är en direktrekrytering där StudentConsulting stöttar vår kund i rekryteringsprocessen.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du uppfylla följande grundkrav:
  • Du är minst 18 år gammal.
  • Tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet inom service.
  • Tala och skriva svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta efter uppsatta mål samt med något av affärssystemen Zendesk eller Salesforce.
I följande rekryteringsprocess tar vi stor hänsyn till dina personliga egenskaper. För att trivas i arbetet bör du vara en flexibel och självgående medarbetare med stor förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter. Vidare söker vi dig som är kommunikativ och positiv och som trivs att arbeta med administration och kundbemötande. Det är meriterande om du behärskar fler språk än svenska och engelska.

Sök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: Kundtjänst, Extrajobb, Kundservice

Sökord: Kundtjänst, Extrajobb, Kundservice
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com