Studerande ekonomiassistent sökes omgående till stort försäkringsbolag!

Studerande ekonomiassistent sökes omgående till stort försäkringsbolag!

Är du en noggrann person med en analytisk förmåga som även har ett brinnande intresse för siffror? Studerar du i dagsläget inom ekonomi och söker ett extrajobb parallellt med dina studier? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu en Ekonomiassistent som kommer vara en del av deras team bestående av 13 stycken kollegor. Du kommer att stötta upp ekonomiavdelningen med uppgifter inom redovisning samt ekonomiadministration. Tjänsten innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Redovisning av internationell återförsäkring
  • Matchning av betalningar
  • Ansvara över arbetsuppgifter inom ekonomiadministration
  • Arbeta inom deras återförsäkringssystem
Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund med kontor på Gärdet i Stockholm. Arbetstiderna är 07:30-17:00 med viss flexibilitet och möjlighet till halvdagar. Du förväntas vara tillgänglig cirka 2-3 dagar i veckan samt möjlighet att arbeta heltid kommande sommar. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är i början av dina studier inom en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter och förståelse för diverse ekonomisystem. Som person är du driven, serviceinriktad och ansvarstagande. Du är noggrann, strukturerad och är följsam i ditt arbete samtidigt som du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare besitter du en mycket hög arbetsmoral och kommer in i rollen med en positiv inställning. För att lyckas i rollen krävs det att du kan formulerar dig väl i svenska och engelska i tal och skrift. Passar denna rollbeskrivning in på dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com