Studerande administratör sökes på deltid till Atradius Collections!

Studerande administratör sökes på deltid till Atradius Collections!

Studerar du på högskola/universitet och vill arbeta internationellt i framtiden? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en deltidsanställning till vår kund Atradius Collections med start omgående. Vår kund Atradius är ledande i Sverige inom kundkreditförsäkring och garantier samt erbjuder inkassoverksamhet. De har mer än 90 års erfarenhet och har kontor i centrala Stockholm. De skyddar företag från risken att inte få betalt vid försäljning på kredit. Deras lösningar stödjer tillväxt, förenklar kredithantering och minskar kreditkostnaderna. Deras kunder är allt från stora till små företag i alla branscher. Atradius är ett globalt kreditförsäkringsbolag med över 3.700 anställda i mer än 50 länder och ägs av försäkringskoncernen Grupo Catalana Occidente.

Vår kund söker nu en student till deras Inkasso avdelning. Du blir en del av de Nordiska inkassoteamet och i din roll skall du vara administrativt stöd för en utav deras Account Manager. Du behärskar engelska i tal och skrift samt känner dig bekväm med att ta kontakt med både kunder och interna kontakter då engelska är koncernspråket. I ditt arbete kommer du att ansvara för enklare administrativa uppgifter. Arbetsuppgifterna är enkla och självständiga även fast du arbetar nära dina kollegor och därmed har stöd nära till hands. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Ta hand om olika inkommande dokument och registrera dessa på rätt sätt i deras affärssystem.
  • Besvara inkommande mail och samtal samt registrera detta i deras affärssystem.
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i centrala Stockholm. Vår kund söker dig som studerar och kan arbeta 15-20 timmar i veckan samt heltid under sommarmånaderna. Tjänsten startar omgående och löper på tillsvidare vid sidan utav dina studier. Arbetstiden är förlagd på vardagar mellan 08.00 - 17.00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på universitet/högskola eller annan yrkesinriktad utbildning. Du behärskar svenska som modersmål och även koncernspråket engelska, både i tal och skrift. Det viktigaste är att du har ett intresse för internationella affärer. Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarsfull. Du kan snabbt analysera information för att bestämma nästa steg och att du har förmåga att slutföra och dokumentera det arbete du påbörjat. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se