Studerande Marknadsföringsassistent på deltid sökes omgående!

Studerande Marknadsföringsassistent på deltid sökes omgående!

Är du driven, kreativ och initiativtagande? Har du dessutom goda kunskaper i LinkedIns funktioner och fallenhet för programmering? Då har vi deltidsuppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Real Estate Coach är en innovativ byrå som hjälper sina klienter att hitta sitt drömboende. De söker nu förstärkning i form av en Marknadsföringsassistent där dina arbetsuppgifter inledningsvis kommer omfattas av;
  • Utveckla och skapa funktioner på hemsidan
  • Komma med inputs och idéer för att utveckla befintligt markandsföringsmaterial
  • Arbeta aktivt med SEO för att skapa mer trafik till hemsidan
  • Skapa annonser och content
  • Arbeta med sociala medier; LinkedIn, Facebook och Instagram
  • Powerpoint/webinar presentationer
Detta är ett konsultuppdrag på deltid vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar som konsult åt vår kund. Uppdraget beräknas starta omgående och löper på tillsvidare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är du i slutskedet av sina studier på eftergymnasialnivå inom marknadsföring. Du besitter mycket goda kunskaper i LinkedIns alla funktioner och lättare IT/programmering. Du har erfarenhet av att arbeta i Adobes olika program samt SEO. Som person är du kreativ och driven, du tar själv initiativ till nya idéer och skapande. Då all marknadsföring sker på engelska har du mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com