Studerande IT-tekniker sökes till Securitas på Kungsholmen!

Studerande IT-tekniker sökes till Securitas på Kungsholmen!

Är du en självgående och initiativtagande person med ett brinnande teknikintresse? Vill du komplettera dina studier med ett meriterade extraarbete? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Securitas kombinerar framgångsrikt teknik, människor och kunskap för att kunna erbjuda säkerhetslösningar till kunder över hela världen. De sysselsätter 345.000 personer på 48 marknader. Securitas har runt 153.000 kunder runt om i världen, exklusive kunder med enbart larmövervakning. År 2021 uppgick den totala försäljningen till 107.700 MSEK och rörelseresultatet till 5.978 MSEK.

För vår kunds räkning söker vi just nu en studerande IT-tekniker som kommer att arbeta med diverse tekniklösningar inom bolaget. Detta är en bred roll där du kommer få utföra många olika arbetsuppgifter och stötta upp där behovet finns. Du kommer till exempel få hjälpa till med verksamhetens datorer, servrar och nätverksutrustning. Det kan gälla allt från att installera och flytta utrustning till att dra kablar och annat praktiskt runtomkring IT.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar hos vår kund Securitas med kontor i Kungsholmen. Vid vissa tillfällen kommer du även behöva ta dig till Årsta. Tjänsten omfattar cirka 8 timmar per månad beroende på hur behovet ser ut. Arbetstiderna är flexibla utifrån ditt studieschema och förväntas starta upp så snart vi funnit rätt kandidat. För att vara aktuell för rollen förutsätter vi ett godkännande av dig som person från Länsstyrelsen enligt lagen om Bevakningsföretag. Securitas ombesörjer denna sökning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du studerar en eftergymnasial utbildning med inriktning IT och teknik. Du har minst ett år kvar av dina studier. För att lyckas inom tjänsten behöver du ha en god förståelse för hur nätverk fungerar med ett helhetsperspektiv och allmän IT-kunskap. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Windows 10. Du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska. Som person är du flexibel, noggrann och självgående. Vidare är du laglydig, ostraffad och har en ordnad privatekonomi.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com