Studerande Försäkringsadministratör sökes till SiriusPoint International!

Studerande Försäkringsadministratör sökes till SiriusPoint International!

Har du ett brinnande intresse för siffror och har ett tekniskt mindset? Är du en noggrann och analytisk person som bidrar till en positiv stämning inom teamet? Vill du jobba i en internationell miljö? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en studerande Försäkringsadministratör till vår kund SiriusPoint International med start i september. SiriusPoint International är en global aktör inom återförsäkringsmarknaden och är branschledande på den nordiska marknaden. De är verksamma inom 150 olika länder och har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget har bland annat försäkrat OS i Tokyo och arbetar mycket med risker kring jordbävningar och orkaner i olika delar av världen.

Som studentkonsult hos vår kund kommer du att få en bred inblick i hur den dagliga verksamheten hos SiriusPoint International fungerar. Du kommer vara del i ett team på 12 personer som jobbar med teknisk underwriting/riskbedömning. Din uppgift är att assistera och supporta i underwriting processen.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Ladda ner kundinformation från olika externa källor
  • Strukturera kundinformation, formatera data och göra sammanställningar
  • Datahantering i MS Excel
  • Registrera kundinformation i olika prissättnings-/modelleringsverktyg
  • Assistera med att köra analyser och modeller
  • Supporta viss portföljunderhåll
  • Delta i vissa as hoc projekt
  • Vidareutveckla de administrativa processerna och rutinerna
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund med kontor beläget i centrala Stockholm. För att vara aktuell för tjänsten bör du vara flexibel och måste vara tillgänglig att arbeta minst 2 dagar/vecka parallellt med dina studier. Schemat är flexibelt beroende på din tillgänglighet och utifrån SiriusPoint Internationals behov. Start beräknas ske i början av september och kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar en eftergymnasial utbildning, gärna inom inriktning som matematiker, statistiker, ekonom eller liknande. Vidare har du en god analytisk förmåga och gärna ett genuint intresse för återförsäkring och försäkring. Du har en god datorvana och avancerade kunskaper inom MS Excel. Rollen kräver att du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska, all dokumentation sker på engelska. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Vi söker dig som vill jobba i en förändrande bransch där ingen dag är den andra lik. I rollen som underwriting assistent kommer du att jobba mot tydliga deadlines, det är därför viktigt att du som söker är en målmedveten person som alltid säkerställer leverans inom givna tidsramar. Arbetet präglas av ett högt tempo vilket ställer förväntningar på stresstålighet, noggrannhet och en god struktur i arbetet. I rollen kommer du jobba i ett tight samarbete med övriga kollegor i teamet, vi ser därför att du som söker är en kommunikativ, utåtriktad och team-orienterad person som är öppen för feedback.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansöka redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com