Studerande Digital Marknadsförare sökes omgående!

Studerande Digital Marknadsförare sökes omgående!

Är du en driven samt lättlärd person med ett brinnande intresse för marknadsföring? Vill du ha ett utvecklande extrajobb där möjlighet till fast anställning finns för rätt person? Då har du kommit rätt!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning dig som studerar inom marknadsföring och vill arbeta extra ca 1-2 dagar/vecka. I detta fall kommer du via vår kund att arbeta som konsult på ett bolag som arbetar med att sälja prisvärda kvalitetsprodukter via Amazon. De har blivit en expert på just Amazons plattform och växer stadigt sin business på global nivå.

I denna roll kommer du att arbeta som Digital Marknadsförare och ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att innebära internationell marknadsföring av deras produkter på digitala kanaler. I rollen kommer du in med ett stort engagemang och driver deras marknadsföring framåt genom att komma med nya idéer samt håller deras produktkategorier ständigt uppdaterade. Du kommer att arbeta med skapandet av Facebook ads samt Manychat. Vidare ser vi gärna att du är väl bekant med bland annat Google ads, Instagram, Brand Building, Video Ads, Facebook, Copywriting, Klaviyo samt har bra koll på Amazon sedan tidigare.

Uppdraget innebär att du arbetar som konsult och är anställd av oss på StudentConsulting. Då företaget du kommer utföra arbetsuppgifterna hos är flexibla kan du sitta på deras kontor i centrala Stockholm alternativt om du har tenta/seminarium kan du utföra uppgifterna på distans. Man förväntas vara tillgänglig 1-2 dagar i veckan vilket motsvarar cirka 15 timmar i veckan. Uppdraget startar omgående, så fort vi hittat rätt person och är långsiktigt med hopp om att kunna växa in i en fast anställning med stora utvecklingsmöjligheter. Har du några ytterligare funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Elin, ansvarig rekryterare på elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som i dagsläget studerar en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller annan relevant inriktning. För att lyckas i rollen krävs det att du har ett stort intresse för digitala kanaler och är väl bekant med relevanta system och användbara verktyg inom branschen. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom e-handel eller digital markandföring anses det mycket meriterande. Som person är du en lättlärd och driven person som är tekniskt lagd. Då majoriteten av ditt arbete kommer att ske på engelska är det av stor vikt att du är flytande i både tal och skrift i både svenska och engelska. Låter det här som något för dig? Ansök då idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com