Studerande Backend-utvecklare sökes till Tradera!

Studerande Backend-utvecklare sökes till Tradera!

Har du cirka 1,5 år kvar av din civilingenjörsutbildning med inriktning mot data och söker ett meriterande extrajobb? Brinner du för att skapa värde för användare och för att arbeta med programmering? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Tradera är Sveriges största cirkulära marknadsplats online med drygt tre miljoner medlemmar. Varje vecka besöks Tradera över sex miljoner gånger och varje timme byter 1000 saker ägare genom plattformen. I en tid där nyproducerade varor blir både billigare och mer lättillgängliga är Traderas roll, att stå för hållbar konsumtion, viktigare än någonsin. Företagskulturen hos Tradera bygger på lagarbete, kundfokus och nyfikenhet. Kulturen präglas av öppenhet både inom team och mellan avdelningar. På Tradera delar man med sig av kunskap och insikter. Det skapar en lärande miljö med hög motivation och effektivitet i det dagliga arbetet, samtidigt som det viktigaste är att man har roligt på jobbet!

Vi söker nu efter dig som studerar och vill bli en del av Traderas Backend-team och jobba tätt tillsammans med övriga utvecklare. Du kommer att arbeta med utveckling av produkten och den tekniska plattformen för Traderas tusentals användare i Norden. Du kommer att vara en uppskattad medlem av deras backend-team bestående av passionerade utvecklare som gillar att vara i frontlinjen av teknisk utveckling. De är en trevlig och skicklig grupp människor som gillar att utmana befintliga lösningar och arbetssätt. Du kommer stötta utvecklarna i sitt dagliga arbete genom att primärt arbeta med Traderas databaser samt delvis med programmering i C# och .Net core, med ett fokus mot Traderas olika kategorier och förbättringsarbetet gällande detta, för att säkerställa att Traderas användare får den bästa användarupplevelsen.

Tjänsten är en konsultanställning där du kommer att vara anställd av oss på Student Consulting och arbeta hos vår kund Tradera med kontor intill S:t Eriksplan i Centrala Stockholm. Introduktion sker antingen digitalt eller på plats på kontoret i Stockholm. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider, måndag-fredag, där du förväntas vara tillgänglig minst 1 dag i veckan med möjlighet till halvdagar. Tjänsten tillsätts omgående och tillämpar sex månaders provanställning. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är har max 2 år kvar år på en civilingenjörsutbildning inom datateknik. Du är skicklig på programmering och har framförallt ett intresse för Backend-utveckling i C# och .Net core. Vidare har du även goda kunskaper inom databaser. I övrigt ser vi även att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du motiverad och nyfiken, med en ambition att få utvecklas inom utveckling och programmering. I övrigt ser vi gärna att du är en lagspelare där du är lyhörd och mottaglig för feedback. Vidare ser vi även att du är självständig i ditt arbete och en problemlösare av rang!

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com