Studerande Administrativ assistent sökes till SiriusPoint International!

Studerande Administrativ assistent sökes till SiriusPoint International!

Är du en lösningsorienterad och noggrann student med något år kvar på dina studier? Är du intresserad av marknad, administration och försäkringar? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en studerande administratör till vår kund SiriusPoint International. SiriusPoint International är en global aktör inom återförsäkringsmarknaden och är branschledande på den nordiska marknaden. De är verksamma inom 150 olika länder och har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget har bland annat försäkrat OS i Tokyo och arbetar mycket med risker kring jordbävningar och orkaner i olika delar av världen.

Som studentkonsult hos vår kund kommer du att få en bred inblick i hur den dagliga verksamheten hos SiriusPoint International fungerar. Du kommer vara del i ett team på 5 personer som tillsammans ansvarar för att supporta flera enheter (bland annat Norden, USA, Japan, UK) som sitter i Stockholm med administrativa göromål. Viktigt att du kan arbeta enskilt men med ett gemensamt ansvar där vi kommunicerar mycket inom teamet samt också mellan enheterna.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Registrering i system - Innebär att du får lära dig återförsäkringsterminologi
  • Skapa beslutsunderlag i excel och göra tillgängliga
  • Uppdatera löpande i 5 system för varje enskild affär
  • Lära dig prioritera så vi kan se till att det viktigaste görs tillgängligt först för underwriters som ska ta beslut
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund med kontor beläget i centrala Stockholm. Det är kontorstider som tillämpas för tjänsten där du utgår från företagets kontor med möjlighet till distansarbete. För att vara aktuell för tjänsten bör du vara flexibel och måste vara tillgänglig att arbeta minst 2 dagar/vecka parallellt med dina studier. Schemat är flexibelt beroende på din tillgänglighet och utifrån SiriusPoint International behov. Tjänsten förväntas starta upp i början av september.

Detta söker vi:

Vi söker sig som har ett genuint intresse för försäkring och återförsäkring. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar en eftergymnasial utbildning, gärna inom inriktning administration, ekonomi, finans, försäkring eller liknande och har minst 1 år kvar av dina studier. Du har en god datorvana och avancerade kunskaper inom Excel. Rollen kräver att du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska, all dokumentation sker på engelska. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

I rollen som administrativ assistent kommer du att jobba mot tydliga deadlines, det är därför viktigt att du som söker är en målmedveten person som alltid säkerställer leverans inom givna tidsramar. Arbetet präglas av ett högt tempo vilket ställer förväntningar på stresstålighet, noggrannhet och en god struktur i arbetet. I rollen kommer du jobba i ett tight samarbete med övriga kollegor i teamet, vi ser därför att du som söker är en kommunikativ, utåtriktad och team-orienterad person som är öppen för feedback.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com