Studenter till julens brevsortering i Rosersberg

Studenter till julens brevsortering i Rosersberg

Är du studerande och söker ett extrajobb under jul? Är du dessutom noggrann och vill få arbetslivserfarenhet från ett av nordens största företag? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker studenter som vill arbeta med brevsortering under 9 dagar innan jul ute hos vår kund i Rosersberg. För att vara aktuell för tjänsten bör du kunna arbeta under samtliga dagar från den 14 december - 22 december, antingen samtliga dagar 08.00-14.00 eller 16.00-22.00.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är effektiv, noggrann och tål att jobba i ett högt tempo. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket samt trivs att arbeta med monotoma arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Rosersberg så att du på ett lätt sätt kan ta dig till arbetsplatsen. Krav för tjänsten är att du är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning samt att du inte har något i ditt belastningsregister.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se