Studenter sökes till utrullningsprojekt!

Studenter sökes till utrullningsprojekt!

Har du ett tekniskt intresse och vill ha erfarenhet från IT-branschen? Är du noggrann och lösningsorienterad? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning studenter som juniora IT-tekniker för kommande utrullningsprojekt i Stockholm. Vår kund är den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden, och de tillhandahåller ett unikt erbjudande till marknaden. De installerar, underhåller och hjälper sina kunder att använda sin teknologi. De finns på över 60 serviceställen och har ca 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. De har kunder inom diverse olika branscher, såsom bank, försäkringsbolag, vården, restaurang och datacenter. Kunden levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster - både till företag och privatkunder.

Nu söker de studenter för utrullningsuppdrag under fem dagar i april månad. Man kommer att arbeta hos en kund till vår kund som är placerad vid Globen. Arbetsuppgifterna består i korthet av:
  • Demontering utav kontorsplatser
  • Ställa upp nya kontorsplatser
  • Koppla samman hårdvara - datorer, tangentbord, dockor, skärmar osv.
  • Starta upp utrustningen för att säkerställa att komponenterna samverkar
För att vara aktuell för tjänsten ska du vara tillgänglig den 15/4 samt den 20-23/4 kl 8.00-17.00. Trivs man på uppdraget kan det komma att bli aktuellt med fler utrullningsuppdrag framöver.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är du som söker studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi söker gärna dig som har ett IT intresse och grundläggande IT-kunskaper. Vidare är du en lagspelare som är lösnings orienterad och tar eget ansvar. Det är viktigt att du är noggrann och håller ordning och reda efter dig i ditt arbete. Arbetsspråket på de olika arbetsplatserna är svenska, varpå du behöver kunna kommunicera obehindrat i språket.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag då tjänsten tillsätts så snart som möjligt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com