Studenter sökes till terminalarbete i Segeltorp!

Studenter sökes till terminalarbete i Segeltorp!

Är du student och i behov av ett extrajobb? Se hit! Vi har ett terminaljobb till dig som föredrar fysiskt arbete i kombination med noggrannhet och högt tempo.

Information om uppdraget:

Vi söker för tillfället studenter som vill jobba för en av våra kunder i Segeltorp i Stockholm. I arbetsuppgifterna ingår att sortera paket och gods på en terminal och därför krävs det att du är både snabb och noggrann i din sortering.

Arbetspassen är förlagda under kvällstid, ca. 15-21 och 18-21. Passen är förlagda under vardagar och ett krav är att du är tillgänglig varje måndag samt minst två övriga vardagar per vecka. Bokningar sker med kort varsel och vi ser därför att du är flexibel. Du kommer vara anställd via StudentConsulting och jobbar som konsult ute på uppdraget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är tillgänglig för start omgående och kan arbete minst 3 kvällar.

Ett krav för att vara aktuell för tjänsten är att du är studerande minst till Maj 2023 eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi värdesätter flexibilitet högt och din möjlighet att ställa upp med kort varsel. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha ett anmärkningsfritt belastningsregister.

Som person är du arbetsvillig och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Samtidigt är det viktigt att du är noggrann och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Sökord: Terminal, Terminalarbetare, Extra, Deltid

Sökord: Terminal, Terminalarbetare, Extra, Deltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com