Studenter sökes till korttidsuppdrag som marknadsundersökare!

Studenter sökes till korttidsuppdrag som marknadsundersökare!

Är du en utåtriktad och framåt person som tycker om att ta kontakt med människor och är bra på att analysera och framställa resultat? Då har vi ett roligt uppdrag för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för Ahlsells räkning två studenter som under 2-3 veckor vill arbeta som marknadsundersökare på heltid. Uppdraget innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår Ahlsells som konsult.

Vår kund Ahlsells är den ledande tekniska distributören i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Som arbetsplats erbjuder de en kamratlig stämning och sammanhållning. Ahlsells utför just nu ett projekt där de ringer kunder och genomför en marknadsundersökning på dessa. Uppdraget går ut på att ringa ca 1000 av Ahlsells kunder för att ställa de frågor gällande deras upplevelse hos Ahlsells och kräver därför att du inte räds att lyfta på luren och är kommunikativ som person.

Uppdraget kommer pågå i ca 2-3 veckor vilket är tiden det beräknas ta att ringa dessa 1000 kunder, man avslutar sitt uppdrag när man genomfört undersökningen på samtliga kunder på listan- man kan därmed avsluta någon dag tidigare men också någon dag senare. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag 08:00-17:00. Uppdraget beräknas starta första veckan i juni och introt på 1-2 dagar sker på plats och det går därefter att arbeta delvis hemifrån efter överenskommelse med sin kollega man genomför projektet med.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du ska vara utåtriktad och ha lätt för att ta kontakt med människor samt alltid ha ett trevligt och professionellt bemötande. Eftersom arbetet är självständigt ska du även vara ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. Du räds inte att lyfta på luren och har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du är bekväm i Excel och har goda kunskaper av andra datorsystem men är inte ett krav. Du måste kunna arbeta på heltid mellan vecka 22-25.

Detta är ett mycket bra uppdrag för dig som är intresserad av marknadsundersökningar och trivs med sociala arbeten. Vi arbetar med löpande intervjuer, sök redan idag!

Sökord: administration, Marknad, marknadsföring, kommunikation, telefoni

Sökord: administration, Marknad, marknadsföring, kommunikation, telefoni
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com