Studenter sökes till kommande utrullningsprojekt!

Studenter sökes till kommande utrullningsprojekt!

Har du ett tekniskt intresse och vill ha erfarenhet från IT-branschen? Är du social och lösningsorienterad? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning studenter som juniora IT-tekniker för kommande utrullningsprojekt i Stockholm. Vår kund är den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden, och de tillhandahåller ett unikt erbjudande till marknaden. De installerar, underhåller och hjälper sina kunder att använda sin teknologi. De finns på över 60 serviceställen och har ca 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. De har kunder inom diverse olika branscher, såsom bank, försäkringsbolag, vården, restaurang och datacenter. Kunden levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster - både till företag och privatkunder.

Nu söker de ett flertal studenter för kommande utrullningsuppdrag. Man kommer att arbeta hos vår kunds kunder på olika platser inom Stockholms kommun. Arbetsuppgifterna består i korthet av att:
  • Ställa upp kontorsplatser ute hos kunder
  • Koppla samman hårdvara - datorer, tangentbord, dockor, skärmar osv.
  • Starta upp utrustningen för att säkerställa att komponenterna samverkar
Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att arbeta någon eller några heldagar per vecka. Arbetstiderna är dagtid och arbetsplatsen varierar från dag till dag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är du som söker studerande på åtminstone 50%, med studier som också fortsätter mot hösten alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Vidare är du en lagspelare som är lösningsorienterad och som inte har några problem med att arbeta på olika platser från dag till dag. Vi söker gärna dig som har ett IT intresse och grundläggande IT-kunskaper. Som person är du serviceinriktad och tar eget ansvar för ditt arbete samt trivs att arbeta i ett högt tempo. Arbetsspråket på de olika arbetsplatserna är svenska, varpå du behöver kunna kommunicera obehindrat i språket.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com