Studenter sökes för kommande uppdrag inom IT/ Teknisk support!

Studenter sökes för kommande uppdrag inom IT/ Teknisk support!

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och söker ett meriterande sommarjobb inom IT/ Teknisk support? Har du ett tekniskt intresse, är kommunikativ och serviceinriktad? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

I och med rådande läge med Covid-19 och dess påverkan på samhället är det viktigt att vi alla hjälps åt. Vi på StudentConsulting lägger nu all vår kraft på flexibel bemanning för att stötta upp samhället och affärs-Sverige med personal inom teknisk support.

Därför söker vi dig som vill arbeta inom IT/ Teknikområdet i roller som bland annat teknisk support, first line support, it-tekniker, it-supporttekniker, teknisk supportmedarbetare, teknisk kundtjänstmedarbete m.m. Dessa roller kan variera beroende på uppdrag hos kund och kan innefatta att hjälpa kunder via mail, telefon samt chatt för stöd och rådgivning inom det tekniska området. Det kan även innebära användarsupport inom IT, varpå du som söker har ett tekniskt intresse och goda IT-kunskaper.

Du kommer inom dessa typer av uppdrag att arbeta såväl deltid/ extra och heltid som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting och sitta hos våra kunder i Stockholm. Arbetstiderna kommer att variera beroende på uppdrag men är i första hand förlagda på vardagar, kontorstider under juni - augusti 2020.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och har ett tekniskt intresse. Kanske har du som söker en pågående utbildning inom IT/ Teknik och söker ett meriterande extrajobb. Du som söker är duktig på att kommunicera då du skriver och talar flytande svenska samt engelska. Som person är du snabblärd, flexibel och arbetar för att göra kunden nöjd och har en lugn framtoning. Du är såväl noggrann som effektiv och gillar att arbeta under tidspress samt klarar av att hantera flera system samtidigt. Vi ser även att du är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba självständigt och i team. Vidare har du erfarenhet av kundbemötande av något slag sedan innan. Krav för tjänsten är att du har goda IT- och systemkunskaper i bland annat Office365.

För att passa in i dessa uppdrag ser vi att du som söker har ett intresse för IT/ Teknik.

Passar beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan direkt. Våra rekryterare kommer att kontakta dig för mer information.

Rekryteringsprocessen kommer ske digitalt via telefon och Skype. Är du intresserad ser vi gärna att du redan vid ansökan laddar upp ett intyg på att du studerar eller har ett annat jobb samt registrerar två referenser på din profil. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten.

Sökord: IT-supporttekniker, IT-tekniker, First Line Support, IT support, Teknisk support

Sökord: IT-supporttekniker, IT-tekniker, First Line Support, IT support, Teknisk support
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com