StudentConsulting sökes junior HR-konsult för välkänd kund!

StudentConsulting sökes junior HR-konsult för välkänd kund!

Har du en eftergymnasial utbildning inom HR-området? Vill du arbeta både operativt och strategiskt i en väletablerad verksamhet? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund bidrar till en hållbar tillväxt och konkurrenskraftiga företag i alla delar av Sverige. De erbjuder en snabbt föränderlig miljö samtidigt som du arbetar mot tydliga mål och riktlinjer. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen.

I rollen som junior HR-konsult är den ena dagen inte den andra lik. Din roll är bred och innefattar arbetsuppgifter som:
  • Rekrytering
  • Arbetsrättsliga ärenden
  • Rehabiliteringsärenden
  • Chefsstöd
  • Anställningsadministration
Arbetstiderna är kontorstider vardagar med möjlighet till flex. Arbetet kan genomföras på distans men finns även möjlighet till kontorsarbete på olika orter i Sverige.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer arbeta som uthyrd konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Du har eftergymnasial utbildning inom personal- och arbetsliv eller likvärdigt. Som person är du strukturerad i ditt arbete men är samtidigt flexibel och kan anpassa dig till en snabbt föränderlig miljö. Du uppskattar effektivitet och samspelar gärna med dina kollegor för att uppnå bästa möjliga resultat.

Som person är du nyfiken, engagerad och ser vikten av att fullfölja dina arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat som HR-generalist eller likvärdigt är det meriterande men inget krav.

Du har god kommunikativ förmåga och behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Denna annons rör ett kommande behov och vi kommer därför behandla ansökningar löpande i samråd med kund.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 4 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com