Student sökes till tjänst som marknadsundersökare!

Student sökes till tjänst som marknadsundersökare!

Är du student och vill arbeta extra som marknadsundersökare? Trivs du i en social roll med mycket kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt företaget och en ledande operatör inom bredband, digital-TV och telefoni. Företaget grundandes 1983 och har idag cirka 1200 anställda med huvudkontor i centrala Stockholm. Till deras huvudkontor söker vi nu en marknadsundersökare.

Huvudsakliga arbetsuppgiften består av att kontakta bostadsrättsföreningar som inte är anslutna till kunden idag. I rollen använder du telefonen som redskap samt arbetar i deras system och Excel-listor. Du kommer att genomföra en kartläggning som sedan skickas vidare till deras säljare.

Uppdraget startar omgående och kommer vara förlagt mellan måndag-fredag där arbetsdagar och arbetstider är flexibelt, men vi ser gärna att du är tillgänglig cirka 2 dagar i veckan. I rollen kommer du att få den introduktion som behövs innan uppstart. Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult på kunds kontor i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50 % och söker ett arbete på sidan av dina studier. Vi ser att du har erfarenhet från kundkontakt och god känsla för service. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med telefon som redskap inom kundtjänst eller försäljning. Du är kommunikativ, självgående och orädd att ringa. Du har grundläggande datakunskaper och behärskar svenska väl i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad och tycker om att arbeta självständigt. Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se