Student sökes som administratör till kund i centrala Stockholm!

Student sökes som administratör till kund i centrala Stockholm!

Är du noggrann, effektiv och trivs med kundkontakt? Då har vi nu ett flexibelt extrajobb till dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett företag som arbetar inriktad mot arbetsgivarfrågor och opinionsbildning inom området scenkonst och har medlemmar inom både musik, teater och dans. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en student som trivs med administrativa arbetsuppgifter och kundkontakt!

I rollen som administratör kommer du hantera kundens medlemsregister och arbeta i deras CRM-system. Du kommer att lägga in information och i vissa fall ringa deras medlemmar för att komplettera med information.

Uppdraget startar i slutet av juni. Under sommarperioden kommer du att arbeta en vecka i juni, en vecka i juli samt de två första veckorna i augusti. Du kommer sedan arbeta 1 dag / veckan under hösten vid sidan utav dina studier. Arbetet är förlagt mellan måndag-fredag där arbetsdagar och arbetstider är flexibelt. I rollen kommer du att få den introduktion som behövs i samband med uppstart. Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult på kunds kontor i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50 % och söker ett arbete på sidan av dina studier. Du ska ha en god kommunikativ förmåga, där erfarenheter inom administration, kundkontakt och service är meriterande. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt med goda datakunskaper och behärskar svenska väl i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad och tycker om att arbeta självständigt. Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se