Student sökes som Onsite tekniker på deltid!

Student sökes som Onsite tekniker på deltid!

Är du student och söker efter ett meriterande extrajobb inom IT- branschen? Gillar du att jobba självständigt, drivs av att ge god service samt att ställas inför tekniska utmaningar? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en student som Onsite tekniker för deltidsarbete i Stockholm. Som onsite-tekniker kommer du att arbeta med IT-support på plats ute hos kund som är ett kreditvärderingsbolag. Du hjälper kunderna med olika IT-relaterade problem och utmaningar/uppdrag. Det kan handla om allt ifrån att installera nya datorer, hantera upplåsning av konton, /koppling av skrivare, uppgradering av programvaror till hantering av nätverksproblem eller att felsöka befintliga datorer och skrivares hård- och mjukvara. Rollen ställer krav på flexibilitet och servicemedvetenhet. Det är en omväxlande och utvecklande roll dig som brinner för teknik och som vill leverera förstklassig service.

Nu söker vi en student omgående för ett deltidsuppdrag och man kommer att arbeta hos vår kunds kontor i centrala Stockholm. Arbetet sker löpande varje tisdag 8-17.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är du som söker studerande på minst 50%, med studier som fortsätter minst till sommaren 2023, alternativt att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Du har ett brinnande intresse för IT och teknik, god kommunikativ förmåga och en vilja att ge förstklassig service. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är nyfiken och orädd inför utmaningar där du självständigt tar dig an dem. Tjänsten kräver också att du har ett manuellt B-körkort.

Har du några års erfarenhet av liknande yrke och innehar en god social kompetens tror vi att du har rätt förutsättningar för att matcha rollen! Vi ser främst på personlig lämplighet och din kommunikativa förmåga. Arbetsspråket på de olika arbetsplatserna är svenska, varpå du behöver kunna kommunicera obehindrat i språket.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag då tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com