Student sökes som Onsite tekniker på deltid!

Student sökes som Onsite tekniker på deltid!

Är du student och söker efter ett meriterande extrajobb inom IT- branschen? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en student som Onsite tekniker för kommande delstidsprojekt i Stockholm. Vår kund är den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden, och de tillhandahåller ett unikt erbjudande till marknaden. De installerar, underhåller och hjälper sina kunder att använda sin teknologi. De finns på över 60 serviceställen och har ca 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. De har kunder inom diverse olika branscher, såsom bank, försäkringsbolag, vården, restaurang och datacenter. Kunden levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster - både till företag och privatkunder.

Nu söker vi en student omgående för ett deltidsuppdrag som beräknas starta omgående och löper minst tom årsskiftet 21/22. Man kommer att arbeta hos vår kunds kontor i centrala Stockholm och sitter nära Facility Management teamet. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av:
  • Hantera inkommande uppdrag via helpdesk, både via dator och på kontor
  • Support av mobiltelefoner, datorer och installationer
  • Ominstallation av Windows 10 m.m.
Arbetstiderna är förlagda under kontorstider 08.00 - 12.00 på måndagar, onsdagar och torsdagar vilket förutsätter att du är flexibel till att arbeta dessa dagar löpande under året.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är du som söker studerande på minst 50%, med studier som fortsätter minst till 2021 alternativt att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Vidare är du en ansvarsfull lagspelare som är lösningsorienterad och flexibel samt har en god social kompetens. Vi söker dig som har ett IT intresse och grundläggande IT-kunskaper inom Office365, Windows 10 och grundläggande kunskaper i Azure. Som person är du serviceinriktad och tar eget ansvar för ditt arbete samt trivs att arbeta i ett högt tempo. Arbetsspråket på de olika arbetsplatserna är svenska, varpå du behöver kunna kommunicera obehindrat i språket.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag då tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com