Student sökes för tjänst som säljare till Bra El!

Student sökes för tjänst som säljare till Bra El!

Har du ett intresse för miljö och solenergi? Är du en driven och målinriktad säljare? Tycker du om att arbeta med relationsskapande försäljning och vill ha ett spännande deltidsjobb? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker dig som vill arbeta som säljare hos Bra El. Bra El är ett nystartat miljömedvetet energiföretag som erbjuder de mest miljövänliga och kostnadseffektiva lösningarna på solenergimarknaden. Med ett rikstäckande nätverk av marknadens bästa partners installerar Bra El solpaneler runt om hela Sverige. Förutom att tillhandahålla diverse solkraftlösningar för privata kunder och bostadshus, hjälper de även kommersiella företag samt statliga institutioner att byta till solenergi.
På Bra Els hemsida fyller potentiella kunder i en intresseanmälan om att installera solpaneler. I rollen som säljare följer du upp intresseanmälningar med att ta fram information såsom storleken på kundens tak, väderstreck samt takvinkel. Denna information använder sedan Bra El för att ta fram förslag på system för kundens fastighet. Din primära uppgift blir att följa upp offerten som skickas ut till kund när intresseanmälningen är ifylld, med tiden kommer det även att finnas möjlighet att vara med och skapa offerterna. När du som säljare ringer upp kunden handlar det om att vara ett stöd fram till installation, dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Följa upp intresseanmälningar från kunder
  • Stötta kunden fram till installation och vara behjälplig vid frågor
  • Skapa skräddarsydda offerter från varje kunds specifika behov
Du kommer att arbeta som konsult för oss på StudentConsulting och vara stationeras hos Bra El med kontor på Kungsgatan i Stockholm. Tjänsten är på deltid med start omgående, arbetstiderna är förlagda under kontorstider 2-3 dagar i veckan ca 4 timmar om dagen. För rätt person är tjänsten långsiktig med goda möjligheter att utvecklas med företaget. Har du frågor om tjänsten? Maila gärna ansvarig rekryterare Fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser en eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi, miljö, industriell ekonomi eller motsvarande. Det är meriterande om du har arbetat med någon form av försäljning tidigare, gärna över telefon. Varje kontakt med kunden är mycket viktig där inget får falla mellan stolarna, vi ser därför att du är strukturerad och noggrann med uppföljning. Du utrycker dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. För att lyckas i rollen ser vi att du är driven, har ett logiskt tänkande och tycker om att ta initiativ. Du trivs i en relationsskapande försäljningsroll och motiveras av att utvecklas och se hur du själv kan vara en del av tillväxten i företaget. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se