Student sökes för tjänst som ekonomiassistent, sommarjobb!

Student sökes för tjänst som ekonomiassistent, sommarjobb!

Läser du ekonomi på universitetet? Vill du samla på dig värdefull erfarenhet från ekonomiområdet? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Vår kund är en fullservicekedja för yrkestrafik som utför riksomfattande service och reparationer på fordon. I denna roll kommer du att arbeta på deras ekonomiavdelning med leverantörsreskontran. Dina uppgifter kommer bland annat innebära:
  • Utbetalning och återrapportering
  • Posthantering/sortering
  • Scanna
  • Skicka ut och logga attestflöden
  • Kritiskt granska fakturor
  • Kontering
  • Slutbokföring
  • Skicka betalningar, agera proaktivt för att hålla deadlines
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras nyrenoverade kontor i Spånga. Tjänsten är på heltid och pågår under sommaren, v 28-32. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi på högskola eller universitet och har cirka ett år kvar på dina studier. Det är meriterade om du har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent från sommarjobb eller extrajobb. Vidare har du en förståelse för det ekonomiskaflödet och dess processer. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är flytande i svenska i både tal och skrift. Har du kunskaper i Navision anses det meriterande. Som person är du initiativtagande, självgående, positiv och noggrann. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 aug 2020 (145 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com