Student sökes som receptionist!

Student sökes som receptionist!

Är du studerande och söker ett meriterande sommarjobb som receptionist? Är du serviceinriktad, noggrann och strukturerad? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en receptionist för kunds räkning till sommaren. Vår kund arbetar med att erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. De är ledande i Norden inom sin bransch. Som receptionist är din huvudsakliga roll att bemanna receptionen och kommer att arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • Ta emot besökare
  • Hantera inkommande samtal via telefon
  • Hantering av växeln
  • Hantering av kaffemaskiner, skrivare och annat kontorsrelaterat
  • Parkeringsfrågor och avfallshantering
Som receptionist arbetar du på heltid från omgående till 18 augusti och arbetet sker på kontorstider. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar sedan ute hos vår kund centralt i Stockholm. Arbetet sker

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och söker ett meriterande sommarjobb. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet inom kundservice och har du tidigare arbetat i en roll som receptionist, växeltelefonist eller administratör är detta meriterande för tjänsten, men inget krav.

För att passa in i rollen är du serviceinriktad, kommunikativ och noggrann. Vidare är du strukturerad och trivs i en roll där du har eget ansvar. De krav som gäller för denna tjänst är att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift samt har en god telefonvana.

Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 juni 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com