Strukturerad person sökes för kort uppdrag som registrerare!

Strukturerad person sökes för kort uppdrag som registrerare!

Är du ordningsam, strukturerad och tillgänglig för heltidsarbete under två veckor i slutet av oktober? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och blir uthyrd som konsult till vår kund. Ditt uppdrag är att genomföra en studie där du mäter effektiviteten i kundens lokaler, med andra ord mäta frekvensen och användning av kontorslokaler och rum på ett stort välkänt företag i Stockholm. Detta registreras sedan i ett kontorsstödsprogram i en Ipad.

Tjänsten är på heltid under v.24, vardagar mellan 08.00-17.00 med introduktion veckan innan.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är självgående i ditt arbetssätt och tar an dig arbetsuppgifter på ett strukturerat och organiserat sätt. Du är van att hantera stress och talar svenska flytande. Vidare har du god datavana och som person är du pålitlig och ordningsam. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se