Strukturerad administratör sökes till ett spännande företag!

Strukturerad administratör sökes till ett spännande företag!

Är du en noggrann och strukturerad person med ett öga för detaljer? Vill du dessutom arbeta med administration för ett modernt företag med stark framåtanda? Då är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en administratör. Vår kund är en ledande leverantör av digitala betalningslösningar i Norden och delar av Europa. Med över 40 års erfarenhet kopplar de samman banker, handlare och konsumenter via ett internationellt nätverk som möjliggör digitala betalningar.

Nu söker deras säljavdelning ett nytt tillskott i form av en administrativ stjärna. Man kommer att sköta säljarnas administrativa arbete samt ägna sig åt orderhantering. Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Beställa och skicka leveranser och orders
  • Granska och säkerställa avtal
  • Följa upp avtal och leveranser, vilket innebär viss kundkontakt
  • Kontinuerlig dokumentation i deras ärendehanteringssystem
Kontoret ligger i Hammarby i Stockholm och arbetstiderna är 8-17 med viss möjlighet till flex. Uppdraget är ett konsultuppdrag på 6 månader, med goda chanser till övertag av kunden om båda parter är nöjda med samarbetet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ställs inga särskilda krav på eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administration eller back office där du fått systemvana. I tjänsten kommer man att arbeta i företagets interna system som man lär sig på plats. En arbetar även med officepaketet, så tidigare erfarenhet av det är meriterande.

Vidare är du en noggrann person med ett öga för detaljer. Du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete, samt att arbeta proaktivt. Denna tjänst innebär mycket frihet under ansvar, vilket ställer krav på självdisciplin och förmåga att prioritera bland uppgifter. Passar beskrivningen in på dig? Tveka inte, sök idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se