Starka studenter sökes till nattjobb i Veddesta!

Starka studenter sökes till nattjobb i Veddesta!

Är du student eller har en deltidstjänst och i behov av ett extrajobb, men har svårt att få dagens timmar att räcka till? Se hit! Vi har ett nattjobb till dig som föredrar fysiskt arbete i kombination med noggrannhet och högt tempo.

Information om uppdraget:

Vi söker för tillfället studenter som vill jobba för en av våra kunder i Veddesta i Stockholm. I arbetsuppgifterna ingår att sortera paket och gods på en terminal och därför krävs det att du är både snabb och noggrann i din sortering. Du behöver vara stark och tycka om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Samtidigt är det viktigt att du är noggrann och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Tänk även på att det är lite speciellt att jobba nätter i och med att man får en annan dygnsrytm. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Arbetstiden är mellan kl. 23-07 måndag-fredag, helg kan förekomma. Ett krav för tjänsten är att du är flexibel och kan jobba minst 3 pass i veckan. Vi ser helst att du bor i närheten av Veddesta och har tillgång till bil då möjligheten att åka kommunalt är begränsad nattetid. Bokningar sker med kort varsel och vi ser därför att du är flexibel.

Du kommer vara anställd via Student Consulting och jobba som konsult ute på uppdraget.

Detta söker vi:

Ett krav för tjänsten är att du skall kunna jobba minst 3 pass/vecka. Mellan 24 november - 31 december är det extra stort behov av personal och kravet är då att du är tillgänglig minst 4 pass/vecka.

Ett krav för att vara aktuell för tjänsten är att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kan intyga. Vi värdesätter flexibilitet högt och din möjlighet att ställa upp med kort varsel. Du får inte heller ha något i ditt belastningsregister, detta kommer kontrolleras.

Körkort och tillgång till bil är meriterande. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: terminal, lager, logistik

Sökord: terminal, lager, logistik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com