Social och händig vaktmästare sökes för deltidsarbete

Social och händig vaktmästare sökes för deltidsarbete

Har du tidigare erfarenhet av vaktmästeri? Är du även studerande alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra som kontorsvaktmästare? Då kanske detta är något för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en kontorsvaktmästare till deras lokaler i centrala Stockholm. Rollen inkluderar bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Byta glödlampor,
  • Hänga upp hyllor
  • Flytta kontorsmöbler
  • Lyfta och administrera paket
  • Vara behjälplig i vaktmästeriärenden
  • Vara behjälplig i receptionen vid behov
Uppdraget är med start omgående och arbetet är förlagt måndag-fredag 8-17. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer och urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning samt har viss erfarenhet av vaktmästeri. Vi ser att du är i god fysisk form och att du trivs mycket bra att jobba med fysiska arbetsuppgifter. Du är som person händig och initiativtagande. Vidare talar och skriver du flytande svenska samt har en mycket god social förmåga.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se