Social Media Marketing Manager sökes på heltid för direktrekrytering

Social Media Marketing Manager sökes på heltid för direktrekrytering

Vi söker dig som är kreativ och driven med stor passion för data/IT. Tjänsten passar dig som vill jobba med teknik i en marknadsföringsroll. Ta chansen att få arbeta med en av de mest innovativa tech-varumärkena i världen!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av de snabbast växande företagen inom försäljning och marknadsföring i Skandinavien. Med över 20 års erfarenhet inom branschen jobbar de tillsammans med ledande företag inom främst IT industrin. I rollen som Community Manager arbetar du likt en influenser mot företagets kundambassadörer.

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat att:
  • Underhålla och uppdatera olika kanaler på sociala medier.
  • Motivera och leda kundambassadörer genom att sätta upp mål och arrangera tävlingar.
  • Skapa och planera marknadsföringsstrategier för olika uppdrag tillsammans med din närmsta chef.
  • Testa data/IT produkter i marknadsföringssyfte.
  • På sikt eventuellt vara med och utveckla livestreaming.
Tjänsten är på heltid och kontorstider tillämpas. Det krävs att du som person är flexibel samt tycker om att resa då resor sker runt om i landet samt utomlands. Tjänsten startar omgående med en provanställning på 6 månader med chans till förlängning. Det finns stora möjligheter till utveckling för rätt person.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en god kommunikatör med fallenhet för att skapa texter och material som väcker intresse. Du har erfarenhet och kunskap inom sociala medier och är van att arbeta inom dessa. Vidare har du en passion för teknologi och vill lyckas genom andra. Vi söker dig som är driven och älskar att lära sig nya saker. Du är öppensinnad och uppskattar ett högt arbetstempo. Det är ett krav att du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom liknande roll, samt ett intresse för- och kunskap om tech/data. Vidare talar och skriver du engelska obehindrat.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av marknadsföring och retail samt har kunskap om film- och bildredigering. Vidare är det fördelaktigt om du har ett intresse för streaming då vissa arbetsuppgifter kan innefatta detta. Vi ser gärna att du har körkort då detta underlättar i tjänsten.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com