Självgående Ekonomiassistent sökes omgående till Advisa!

Självgående Ekonomiassistent sökes omgående till Advisa!

Är du en strukturerad och noggrann person med erfarenhet inom ekonomi? Är du i slutet av din utbildning och söker dig till nya utmaningar? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Advisa grundades 2011 och de vill göra det enkelt för alla att förbättra sin privatekonomi. Genom en enkel och trygg process kan de erbjuda privatpersoner att snabbt få erbjudande från flera långivare för att samla lån till bästa villkor. För de kunder som vill kan hela processen skötas själv, medan de som vill kan få stöd av våra kunniga kundservicemedarbetare. De är oerhört stolta över att kostnadsfritt jämfört lån åt fler än 254 000 kunder.

För vår kunds räkning söker vi just nu en Ekonomiassistent. De expanderar just i Sverige och numera även i Finland och behöver därmed förstärkning i finansfunktionen. Därför letar vi efter en till driven Ekonomiassistent till deras ekonomiteam. Som Ekonomiassistent ansvarar du för en mängd olika arbetsuppgifter inom ekonomi. Exempel på arbetsuppgifter är följande:
  • Ansvara för hela flödet av leverantörsfakturor
  • Ansvara för bokföring av kundinbetalningar
  • Bokföring av företagskonton
  • Betalning och bokföring av utlägg
  • Skapa kassaflödesrapporter
  • Förberedelse av löner
  • Ansvara för andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning
Som Ekonomiassistent är du ansvarig för leverantörs - och kundreskontra och kommer att lägga grunden för prognoser och budget. Det är därför viktigt att ditt arbete är korrekt och att det genomförs på utsatt deadline. Du kommer rapportera till Ekonomiansvarig som är din chef, men du kommer också jobba nära både CFO och befintlig ekonomiassistent i ditt vardagliga arbete.
Detta är ett konsultuppdrag på deltid via StudentConsulting med start omgående. Det finns stora möjligheter till 100% under sommaren och framåt.
Har du några andra funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Elin, elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du är i slutet av en eftergymnasialutbildning inom ekonomi. Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det kommer vara en högre arbetsbelastning under vissa veckor vilket kräver flexibilitet från din sida och långsiktigt planerande av schema. Erfarenhet av ekonomiprogrammet Fortnox och Excel är meriterande men inget krav, dock förutsätter vi grundläggande kunskaper inom Excel. Du som söker tjänsten behöver också vara prestigelös och självgående. I rollen är det viktigt att du tar ett övergripande ansvar och är analytisk i den mån att du kontrollerar ditt arbete och är självkritisk samt granskande. Då ditt arbete är hörnstenen för övriga ekonomiteamet är det dessutom väldigt viktigt att du är strukturerad och noggrann med att alltid leverera ditt arbete på deadline. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com