Servicetekniker, montör, tekniker sökes till tjänst på heltid!

Servicetekniker, montör, tekniker sökes till tjänst på heltid!

Har du erfarenhet och vill jobba med teknik och installationer av större maskiner? Är du serviceinriktad och tycker om att arbeta självständigt? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en servicetekniker/ montör på heltid. Du kommer att ha ett omväxlande jobb som innebär att leverera bästa möjliga montage, allmän maskindrift och service till egna, distriktets och företagets kunder. Vidare ska du hantera och rapportera serviceordrar i företagets fältservicesystem. Du utgår från hemmet och jobben är mestadels i Stockholms-området. Det kan förekomma arbete på annan ort men detta är främst aktuellt när det utförs planerade montage hos kund.

Tjänsten är på heltid och baseras på 40 timmars arbetsveckor men arbetstiderna kan variera så det krävs att du är flexibel, i tjänsten ingår jour ca var 7:e vecka.

Detta söker vi:

Vi ser att du har erfarenheter inom mekanik och gärna viss kunskap om el, det är även meriterande om du har kunskaper inom enklare programmering och pneumatik. Vidare har du hunnit arbeta några år som t.ex. tekniker eller servicetekniker där du har arbetat med service och underhåll och har god vana att felsöka.

Som person är du lösningsorienterad med en god förmåga att fatta beslut, du är serviceinriktad och van vid att bemöta kunder. Du är flexibel och anpassningsbar och förstår vikten av att kunna anpassa en redan satt agenda. Du är van att arbeta självständigt och har en stark känsla för ordning och reda.
Du som söker har körkort och är lugn, saklig och trevlig mot våra kunder.

Om arbetsgivaren:

Pamaco Totalservice AB har sitt ursprung från tre olika företag, Pamaco, Totalservice och JTS, alla grundade 1980 och alla arbetade med främst service av biltvättar redan från starten. Företagen hade delat upp Sverige i tre regioner men då alla tre arbetade med WashTec beslöt vi oss för att gå ihop och bli bäst på marknaden.

Nu har vi utvecklats till att vara Sveriges ledande aktör inom fordonstvätt. Vi dimensionerar och installerar högkvalitativa och miljöeffektiva tvätt- och vattenreningssystem för professionell fordonstvätt. Dessutom erbjuder vi en rad servicetjänster inom området. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundfokuserade service och vårt kompletta utbud av produkter och tjänster. Vi är en partner genom tvättens hela livscykel och täcker våra kunders samtliga behov, så att de tryggt kan fokusera på sin kärnverksamhet.

WashTec, som kommer från Tyskland, är global marknadsledare inom fordonstvätt. Idag finns drygt 27 000 tvättanläggningar från WashTec i drift runtom i världen, och fler än två miljoner fordon tvättas varje dag i en WashTec-tvätt i över 60 länder.

WashTec har satt standarden för biltvättssystem - oavsett om det är tvättar för personbilar, större fordon som husbilar och husvagnar, lastbilar eller bussar.

Givetvis tillverkas allt under såväl ISO-9001 som ISO-14001 standards och produkterna är CE-märkta i enlighet med EUs maskindirektiv.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Övrigt, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se