Serviceinriktad skiftledare/ arbetsledare sökes till Lucky Bowl i Stockholm

Serviceinriktad skiftledare/ arbetsledare sökes till Lucky Bowl i Stockholm

Är du målinriktad, initiativtagande och tycker om att arbeta i en operativ roll med ansvar? Har du tidigare erfarenhet inom service och vill inta nya utmaningar? Då är du den vi söker efter!

Information om uppdraget:

Lucky Bowl öppnade sin första bowlinghall i Norge 2015 och har idag totalt 11 hallar runt om i Norge och 1 hall i Sverige. De erbjuder sina kunder en upplevelse med bowling, mat och dryck och riktar sig både till företag och privatpersoner. Bowlinghallen beskrivs som Stockholms nyaste och fräschaste restaurang i New York-stil med bowling. Lucky Bowl erbjuder skräddarsydda firmapaket, specialerbjudanden på after work och paket med mat och bowling för födelsedagsbowling som passar för olika åldrar. Till deras bowlinghall i centrala Stockholm söker vi nu en driven skiftledare/ arbetsledare som vill vara med på deras resa!

Som skiftledare/ arbetsledare är du ansvarig över driften i bowlinghallen och har ett helhetsansvar. I rollen kommer du ingå i ett team om 8 personer där du huvudsakligen är ansvarig över:
  • Driften i bowlinghallen
  • Hantering av kassa och bar
  • Anordning av event, barnkalas m.m.
  • Ta emot besökare
  • Skötsel av bowlinghallen
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Lucky Bowl och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid med start 2 januari 2020 och löper 6 månader med chans till förlängning. I tjänsten tillämpas varierande arbetstider under dagtid alternativt kvällstid samt arbete varannan helg.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en avklarad gymnasialutbildning. Du som söker har tidigare arbetat inom service- eller restaurangbranschen och har du tidigare erfarenhet från bowlingbranschen är detta starkt meriterande. Som person är du en teamspelare med hög servicenivå. Du är utåtriktad, serviceminded, prestigelös och motiveras av att arbeta efter mål och rutiner. Du har goda datorkunskaper då du kan hantera Officepaketet och har gärna erfarenhet av Quinyx. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift, där språkkunskaper i norska är meriterande.

Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag då vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com