Serviceinriktad receptionist sökes till ledande advokatbyrå!

Serviceinriktad receptionist sökes till ledande advokatbyrå!

Är du tillmötesgående, serviceminded och lyhörd? Har du tidigare arbetat inom reception eller växel och är van att ge god service? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en receptionist på heltid. Vår kund är en av Nordens mest framgångsrika advokatbyråer och är ledande inom affärsjuridik. De har klienter bestående av både nationella och internationella företag och besitter en bred kompetens inom ett flertal rätts- och verksamhetsområden. Som receptionist arbetar du i en bred roll och har ansvar för det praktiska arbetet i receptionen. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Beställa bud
  • Boka rum för möten
  • Göra bokningar för lunch på restaurang
  • Ta emot och välkomna besökare
  • Beställa och ta emot kvällsmat
  • Ansvar för växeln
Då detta är en direktrekrytering så sköter vi på StudentConsulting rekryteringsprocessen men du blir anställd av vår kund. Tjänsten är en visstidsanställning med start i början av december, med chans till förlängning. Rekryteringsprocessen påbörjas omgående. Arbetets omfattning är på heltid, du kommer i receptionen att arbeta varierade öppettider beroende på om du öppnar eller stänger, receptionens öppettider är Mån-Tors 08.00-20-00, Fre 08.00-18.00- Vår kund har sitt kontor i fina lokaler belägna i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom reception, konferens eller växel och är van att ge god service. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i Officepaketet. För rollen krävs det att du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska och behärskar du andra språk ses det som ett stort plus. Det viktigaste för vår kund är hur du är som person. Du är tillmötesgående, serviceminded och tar egna initiativ. Vidare är du lyhörd, arbetar proaktivt och trivs med att arbeta i ett team. Låter det här som ett intressant jobb för dig? Sök tjänsten omgående då tillsättning sker snarast. Ansöker gör du enklast genom att ladda upp ditt CV och personligt brev under annonsen på vår hemsida, www.studentconsulting.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com