Serviceinriktad butikssäljare sökes till Arlandastad

Serviceinriktad butikssäljare sökes till Arlandastad

Är du pigg och alert person med god serviceknsla och är intresserad av en tjänst som butikssäljare? Då har du chansen nu!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning personal till sin butik i Arlandastad.
Butiken är välkänd inom EL och VVS, och har många butiker på olika orter i Sverige.

Personen vi söker kommer främst arbeta som butikssäljare. I tjänsten ingår även att hjälpa till på övriga delar av butiken, där det tillkommer kassaarbete, varuhantering och varubeställning.

Om du alltid strävar efter att ge dina kunder bästa tänkbara service är du rätt person för detta arbete. Du kommer att ingå i ett professionellt säljteam och erbjuds ett spännande och omväxlande jobb i en positiv miljö.
Du kommer att arbeta med alla de uppgifter som förekommer i en butik och det förväntas att du tar eget ansvar och initiativ samt vill vara med på vår resa att utveckla butiken mot nya framgångar.

Anställningens omfattning är på deltid, och arbetstiderna kommer variera, men vanligtvis kommer bli förlagda på vardagar 6-15, eller 7-16.
Du kommer att bli anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbeta ute hos kund. Det finns chans att arbeta upp till 100% och bli övertagen av kund efter 6 månader.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet inom butiksarbete och gärna från liknande butiker.

Du är serviceminded, tycker om att arbeta i ett högt tempo, samt van att hantera olika ärenden krind kunder och butik.

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet inom el, vvs och eller har en utbildning inom området, exempelvis en gymnasieutbildning. Det är meriterande för tjänsten om du har truckkort A, samt körkort B. Fördelaktigt om du bor på norra sidan av Stockholm, då butiken ligger i Arlandastad.
Start för tjänsten är så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com