Serviceinriktad blomförsäljare med egen bil för sommarjobb i Stockholm

Serviceinriktad blomförsäljare med egen bil för sommarjobb i Stockholm

Är du en student på jakt efter ett socialt sommarjobb? Har du körkort och tillgång till egen bil? Är du tillgänglig för arbete på heltid v. 25 - 31? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som är studerande och vill arbeta som säljare med inriktning florist till Stockholm/södra Stockholm under ditt sommarlov.
Rollen som säljare innebär att sälja och förse företagets befintliga kunder med blommor i butik. Du ser till att blomsteravdelningarna sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar som t.ex. exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor. Arbetet innebär hög grad av service och kundkontakt. Tjänsten innebär att du med egen bil kommer förflytta dig mellan kundens butiker i Haninge, Södertälje, Stuvsta och Västberga. Milersättning utgår vid start från ankomst till första butik och restiden är inräknad i arbetstiden.

Arbetstiderna är förlagda 07:00 - 16:00, måndag-fredag.

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Stockholm

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Körkort B och tillgång till egen bil
  • Godkänd gymnasieexamen
  • Tillgänglig för arbete måndag-fredag 20/6 - 5/8
  • Erfarenhet av service, meriterande med erfarenhet inom dagligvaruhandel
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att skapa relationer. Du har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.

Låter detta som en tjänst för dig? Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com