Serviceinriktad bilvårdare sökes till Hertz Vasagatan!

Serviceinriktad bilvårdare sökes till Hertz Vasagatan!

Är du en engagerad och serviceinriktad student som vill arbeta extra? Har du dessutom erfarenhet av att jobba inom servicebranschen med kundkontakt eller tycker du om att arbeta fysiskt? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Hertz i Stockholm söker nu personal som kan jobba deltid med bilvård eller på deras biluthyrningsstationer. Hertz är en av världens största biluthyrningsfirmor och har ett flertal stationer runtom i Stockholm.

I rollen kommer du ha arbetsuppgifter som biluthyrare och bilvårdare. I rollen som biluthyrare arbetar du med att ta emot företagets kunder, rekommendera passande bilar och produkter samt boka in beställningarna i företagets affärssystem. Arbetsuppgifterna som bilvårdare innebär att du tar hand om de hyrbilar som kunderna lämnar in på stationerna. Du utför en skadekontroll när bilen återlämnas, för att sedan tvätta och städa bilen utvändig samt invändigt. Arbetet innefattar även påfyllning av spolarvätska, kontroll av olja samt däcktryck och tankning av bilen.

Då Hertz har många internationella kunder sker kundkontakten såväl på svenska som på engelska, så ett gott servicesinne och god engelska är därför ytterst viktigt. Det här är en tjänst för dig som tycker om att arbeta nära kund och som kan hålla ett högt tempo i arbetet och samtidigt leverera med god kvalité.

Arbetstiderna är varierande från 06.00-24.00 under alla veckans dagar, därmed krävs det att du är flexibel. Detta är en bemanning vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund Hertz.

Detta söker vi:

För att söka tjänsten kräver vi att du uppfyller följande kriterier:
  • studerar minst 50 %
  • innehar B-körkort
  • talar svenska och engelska obehindrat
  • är serviceinriktad, utåtriktad och stresstålig
  • är flexibel och kan arbeta på flera olika stationer inom Stockholms området under varierande tider
Meriterande:
  • har ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska
  • har tidigare arbetat i motsvarande roll
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Vi tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com