Senior Projektör till Eltel sökes omgående!

Senior Projektör till Eltel sökes omgående!

Vill du arbeta i en spännande roll där du arbetar med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät och andra kundnät? Har du tidigare erfarenhet av fiberteknik? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Eltel hjälper sina kunder med design, planering, byggnation, installation och underhåll. Deras lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning. I nära samarbete med deras kunder; nationella operatörer, nätägare, kommuner och lokala aktörer jobbar de med fokus på att leverera för att hjälpa deras kunder att uppfylla sina kundlöften. Eftersom de är en nationell aktör är de alltid nära deras kunder men kan också dra fördelar av erfarenheter från våra kollegor inom Eltelkoncernen. Under 2020 hade Eltel Sverige en omsättning på 224,5 miljoner euro. I Sverige är de 1 000 anställda med en nationell närvaro från Kiruna i norr till Malmö i söder. Eltel AB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

I rollen ingår det att ta fram kostnads- och intäktberäkningar för planerade och pågående arbeten. Du är den som tar fram underlag till deras tekniker och underentreprenader så de kan utföra arbetet så självständigt som möjligt. Du har ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. Du ansvarar för att kvalitén på den levererade tjänsten motsvarar de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet och för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar. Ditt arbete fördelas cirka 75% på kontoret med administrativa uppgifter samt resterande 25% ute hos deras kunder på fältet.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbeta tillsammans med Eltel AB. Arbetstiderna är förlagda mellan 7:30-16 med möjlighet till viss flex. Tjänsten förväntas starta upp omgående och är ett långsiktigt behov hos Eltel med goda möjligheter till övertag. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du besitter en relevant eftergymnasial utbildning. Vidare har du B-körkort och goda kunskaper inom Officepaketet. Du har lätt för att snabbt komma in i nya system och har ett brinnande intresse för teknik och drivs av att lära dig mer om branschen och få utvecklas i rollen.

Du tycker om och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du har förmåga att hantera en hög arbetsbelastning och en känsla för hur du ska driva dina egna processer framåt. När det behövs agerar du snabbt och du är bekväm med att fatta egna beslut och att agera utifrån dessa.

Vi ser gärna att du besitter en stor social kompetens, nyfikenhet och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Rollen kräver att du talar och skriver flytande i svenska och engelska.

Meriterande är:
  • Erfarenhet som tekniker och/eller av projektering/beredning, gärna från entreprenadbranschen
  • Vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor
  • Kunskaper i entreprenadjuridik samt BAS-U och BAS-P
  • Vana att arbeta med IT-baserade hjälpmedel samt kunskaper i CAD-tillämpningar
  • Kunskap att läsa och tolka beställningshandlingar/nätdokumentation
  • Erfarenhet som projektör/projektledare
  • Erfarenhet av anläggnings- och entreprenadverksamhet inom verksamhetsområdet
  • Erfarenhet som fibertekniker
Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com