Senior Eventprojektledare sökes till IDG AB!

Senior Eventprojektledare sökes till IDG AB!

Har du erfarenhet av att arbeta inom event? Är du driven, kreativ och engagerad i ditt arbete? Är du likaså strukturerad samt har ett sinne för planering? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund IDG är världsledande inom databasdrivna tech media, event och marknadsföringsföretag. IDG är den nya modellen för ett modernt medieföretag, med en datadriven strategi och marknadsföringsmöjligheter som accelererar inköp och fördjupar engagemang. IDG påverkar de mest kraftfulla it-köparna i världen, från ledande it-beslutfattare, digitala experter till tech entusiaster och alla däremellan. Med en omfattande produktportfölj som spänner sig över digitala plattformar, video, event och mobilt i 97 länder påverkar IDG:s varumärken inköp hos hela spektrumet av IT-köpare.
Nu söker IDG en Senior Eventprojektledare till sitt härliga kontor beläget på Södermalm i Stockholm. I rollen som Projektledare kommer du främst att arbeta mot varumärkena Webbdagarna, TechWorld samt Computer Sweden. Du kommer i denna roll att ha det övergripande ansvaret för lokal och logistik samt all produktion kring utställningar och upplevelser på plats. Affärsutveckling är en del utav vardagen där du tillsammans med ditt team planerar, genomför och sammanställer era event. Vidare är du närmsta kontaktperson med både tekniker och produktionsbyråer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Projektledning av praktiskt genomförande på plats
  • Lokal, logistik samt bemanningsansvar
  • Ansvar för körscheman och praktiskt genomförande
  • Kontaktperson och ansvara för leverans till partners
  • Affärsutveckling av event
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos IDG där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader som avser att övergå till en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag. Under eventperioder kommer flexibilitet att krävas under både mornar och kvällar. För vidare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com

Detta söker vi:

För att trivas i denna roll krävs det prestigelöshet och en stark vilja att ta sig an blandade arbetsuppgifter med stor entusiasm och ledarskap. God samarbetsförmåga är en viktig egenskap för befattningen, då den har många kontaktytor inom och utanför organisationen. Utöver det är det viktigt att trivas med att jobba både strategiskt och operativt. Vi ser gärna att du har en efter gymnasial utbildning inom Projektledning eller Event. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har utmärkta planerings- och projektsamordningsfärdigheter och god kommunikationsförmåga. Du ska trivas som spindeln i nätet och ha en stark känsla för service. För att klara av den här tjänsten är det även av största vikt att du kan hantera tidspress, samtidigt som du är en lösningsdriven lagspelare med en kreativ problemlösningsförmåga. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se