SAS söker semestervikarier till Godshanteringen på Arlanda!

SAS söker semestervikarier till Godshanteringen på Arlanda!

Tycker du om att jobba fysiskt i ett högt tempo och skulle tycka att en flygplats vore en spännande arbetsplats? Ta då chansen att bli en del av SAS team i rollen som godshanterare!

Information om uppdraget:

Vi söker för Spirit Air Cargo Handlings räkning drivna godshanterare till Arlanda flygplats inför sommaren 2019. Spirit Air Cargo Handling är en del av SAS Ground Handling och håller till på Cargo City Arlanda i moderna och välutrustade lokaler. Tjänsten som godshanterare är en visstidsanställning på 75% som inleds med en utbildning under maj.

I rollen som godshanterare är din uppgift att på ett strukturerat och effektivt sätt lossa gods som anländer till en fraktterminal på Arlanda samt att, med hjälp av truck, positionera ut godset. Tjänsten innebär ett högt arbetstempo med fysiska påfrestningar så du är med fördel en aktiv person som gillar att arbeta med kroppen. Det är viktigt att du är flexibel då tjänsten innebär arbetstider som är förlagda mellan kl. 06.00-24.00 veckans alla dagar. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil för att ta dig till arbetet på Arlanda.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Spirit Air Cargo Handling. Tjänsten är en visstidsanställning på 75% som löper mellan maj till slutet av augusti. Tycker du att tjänsten låter intressant? Vi på StudentConsulting hoppas att du ansöker redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Tjänsten passar dig som är duktig på att ta initiativ och att arbeta strukturerat i ett högt arbetstempo. Du är en aktiv person som uppskattar fysiskt arbete. Du bör vara flexibel och ha en positiv inställning till förändringar. Då arbetstiderna varierar är det viktigt att du är energifylld oavsett tid på dygnet. Du skall vara tillgänglig från maj för utbildning och uppstart.

Vi ställer följande grundkrav för tjänsten:
  • Godkänd treårig gymnasieexamen.
  • B-körkort och tillgång till bil.
  • Tala ett skandinaviskt språk flytande.
  • Ha goda kunskaper i engelska.
  • Godkänt belastningsregister från Polisen.
  • Kunna genomföra drogtest utan anmärkning senare i processen.
Det är meriterande om du har:
* Truckkort
* Tidigare erfarenhet av godshantering och/eller lager.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com