Säljande customercare medarbetare sökes till företag vid Karlaplan!

Säljande customercare medarbetare sökes till företag vid Karlaplan!

Är du en serviceinriktad vinnarskalle som trivs med att ha telefonen som främsta arbetsredskap? Vill du jobba i ett modernt och ungt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund söker vi nu säljande customercare medarbetare som vill utveckla sina kunskaper inom kommunikation och försäljning. Kunden är ett ungt och modernt företag som är väldigt mån om att personalen ska trivas på arbetsplatsen. De satsar på hög delaktighet och erbjuder möjlighet till stor personlig utveckling. Företaget erbjuder även ett utbildningspaket inom försäljning för sina anställda.

Vi söker dig som är driven, initiativtagande och ambitiös. För att passa i rollen är det även viktigt att du är relationsskapande och serviceinriktad. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt vara att ringa utgående samtal till både tidigare, befintliga och nya kunder och blir därmed ansvarig för företagets kommunikation, marknadsbearbetning och försäljning. Här kommer du arbeta med telefonen och datorn som främsta arbetsredskap.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag under flexibla arbetstider som kan variera beroende på veckodag. Rollen är på heltid och motsvarar en arbetsvecka på 38 timmar. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund som har kontor på Karlaplan. Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag och kommer efter sex månader övergå till en direktanställning hos kunden.

Detta söker vi:

För den här tjänsten kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper! Vi ser att du är en vinnarskalle, tålmodig, serviceinriktad, effektiv och en god relationsskapare. För att lyckas i tjänsten ser vi att du trivs att arbeta efter uppsatta mål och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Du är kommunikativ och behärskar svenska väl, både i tal och skrift. Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren:

https://www.telinet.se/x25apq
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se