Säljande Projektkoordinator till Management Events!

Säljande Projektkoordinator till Management Events!

Är du i början av din karriär och vill ha en tjänst där du får vara i daglig kontakt med de högsta beslutsfattarna från Sveriges 500 största företag? Är du säljorienterad och drivs av att jobba mot uppsatta mål? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi projektkoordinator till vår kund Management Events mot den svenska marknaden. Management Events är ett finskt globalt bolag som funnits på marknaden i 22 år och har varit verksamma i Sverige sedan 2004. De organiserar över 180 evenemang årligen och är verksamma i 10 länder. Företaget erbjuder högkvalitativa evenemang som riktar sig till beslutsfattare som vill vidareutveckla sina affärsnätverk, hålla sig uppdaterade gällande de senaste trenderna och lära sig mer om dagens leverantörslösningar av tjänster och service. Management Events har vid flera tillfällen utsetts till en av de 100 bästa arbetsplatserna i Europa.

Management Events växer mycket och vill nu satsa ännu mer på tillväxt på den svenska marknaden. För att göra detta möjligt söker vi därför projektkoordinator som vill vara med på deras resa. I rollen som projektkoordinator ansvarar du för att skapa attraktiva program för dina evenemang med utgångspunkt i senaste trender och utmaningar på marknaden. Med telefonen som främsta redskap kontaktar du ledande beslutsfattare från de största företagen i Sverige och bjuder in dem till Management Events exklusiva evenemang, undersöker deras affärsintressen och investeringsbehov. I rollen som projektkoordinator ansvarar du för all kontakt med de inbjudna beslutsfattarna via telefon, mail och sociala medier. Som projektkoordinator kommer ditt arbete bland annat innefatta arbetsuppgifter som:
  • Kontakta ledande beslutsfattare från de största företagen i Sverige
  • Genomföra researchintervjuer med beslutsfattarna för att undersöka affärsintressen och investeringsbehov
  • Bygga upp evenemang med attraktiva program utifrån senaste trender och utmaningar på marknaden
  • Ytterst ansvarig för all kontakt med beslutsfattarna innan, under och efter evenemangen.
  • Besöka evenemangen för att personligen träffa beslutsfattarna
Tjänsten är på heltid och kommer att signas så snart vi hittat rätt person, därefter kommer anställningen att ta start i augusti. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Management Events men StudentConsulting sköter första steget i rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är under kontorstider, du kommer ha en lön som består av en fast och en rörlig del som du själv kan påverka. Anställningen kommer inledas med en 4 veckors utbildning där du kommer få en god inblick i företagskulturen och hur man arbetar på Management Events. För rätt person finns det goda möjligheter att växa med företaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har arbetat med service eller försäljning via telefon tidigare och vill ta nästa steg i din karriär. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Management Event har engelska som koncernspråk, därför är det av stor vikt att du kan tala och skriva både svenska och engelska. Som person är du kommunikativ, målmedveten, resultatinriktad och duktig på att ta egna initiativ. Tidigare erfarenhet av arbete med B2B eller försäljning är en fördel - ett intresse för näringslivet en nödvändighet. Du har en god förmåga att arbeta parallellt med varierande uppgifter och effektivt planera sin tid. För att passa i rollen ser vi att du har ett intresse för näringslivet. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan med CV och Personligt Brev på engelska till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se