Rivare/sanerare sökes på deltid till Ocab!

Rivare/sanerare sökes på deltid till Ocab!

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och söker ett deltidsjobb? Trivs du med fysiskt arbete och varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Ocab är rikstäckande inom sanering och avfuktning. De utför tjänster inom sanering, rengöring, avfuktning och genomför olika typer av utredningar inom byggnadsmiljö. Ocab sanerar även asbest, radon, mögel, rengör klotter och utför besiktningar. Kunder är försäkringsbolag, bygg- och fastighetsbolag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, industri samt offentlig sektor.

Nu söker vi för Ocabs räkning en person som vill jobba deltid med rivning och sanering runt om i Stockholm. Arbetsuppgifterna varierar mellan allt från att bära sopor och platsa väggar till rivning av väggar och parkettgolv. Det är därför viktigt att du är snabblärd och inte är rädd för att ta i. Arbetstiderna är förlagda mån-tors 06:30-16:00 och fredag 06:30-14:00 och vi ser att du helst ska kunna arbeta 1-2 dagar i veckan. Normalt kommer du utgå från kontoret i Norsborg.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten måste du antingen vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vidare ser vi att du är flytande i svenska i tal och skrift, har hög arbetsmoral och vill utvecklas på arbetsplatsen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Det är även meriterande med B-körkort. Vi ser gärna att du är i god fysisk form för att klara av arbetsuppgifterna.

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos kund. Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se