Reseguider sökes till spännande uppdrag i Stockholm

Reseguider sökes till spännande uppdrag i Stockholm

Är du student och söker extrajobb? Då har vi ett spännande uppdrag som reseguide för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund ger möjlighet att upptäcka Stockholm från både land och vatten på ett annorlunda sätt med amfibiebuss, en unik upplevelse från samma fordon!
Just nu söker de guider som kommer hjälpa turister att se Stockholm på bästa sätt!

Som guide ombord har du ett helhetsansvar. Du tar hand om kunderna från det att de kliver ombord tills turen är avslutad. I arbetet ingår allt från att guida, ta betalt och svara på frågor. Att arbeta som guide är varierande, spännande och väldigt kul. Ingen dag är inte den andra lik och därför ställer vi höga krav på flexibilitet, problemlösning och ansvarstagande.

Passen är 75 minuter och jobb ca 15 min innan och 15 min efter. Det kommer att vara guidade turer under hela dagarna, så ca från 08.00-20.00 med 40 minuter mellan turerna. Du borde vara flexibel och kunna arbeta 2-4 dagar i veckan. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flytande i svenska och engelska (gärna fler språk). Du gillar att stå i centrum och kan ta till dig information snabbt. Du är social, utåtriktad men framförallt serviceinriktad och gillar att arbeta i högt tempo.

Vi är mer intresserade av din personlighet och inställning än dina kunskaper. Viktigt att du är engagerad och positiv. Det andra kan vi lära dig. Har du tidigare arbetat till sjöss är det ett plus men inget krav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com