Rekryteringsansvarig sökes omgående!

Rekryteringsansvarig sökes omgående!

Är du tävlingsinriktad och har erfarenhet från servicebranschen? Brinner du för mötet med människor?
Drivs du av att hitta den perfekta matchningen mellan kandidat och företag? Då kan den här rollen vara rätt för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en rekryteringsansvarig. I rollen är du ansvarig för hela rekryteringsprocessen och i dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Kravprofilstagningar hos kund
  • Annonsering
  • Hantera urval av kandidater
  • Telefonintervjuer
  • Personliga intervjuer
  • Referenstagning
  • Presentation av kandidat till kund
  • Daglig kontakt med kandidater och kunder
  • Kandidatinflödesaktiviteter
I rollen som rekryterare kommer du att jobba med kunder inom en bred variation av branscher och rekrytera tjänster inom bland annat lager, butik, reception och administration. Tjänsten är på heltid och kontorstider måndag-fredag tillämpas. Det är en fördel om du är tillgänglig för omgående uppstart.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en examen inom HR, personal eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller har en bakgrund inom försäljning och service, t.ex. hotell och restaurang. Vi söker dig som är en ambitiös, tävlingsinriktad och resultatdriven. Du är även social, relationsskapande och lyhörd som person. Vidare ska du kunna arbeta i ett högt tempo, med många parallella projekt och vara initiativtagande. Du trivs att arbeta självständigt men med stöttning av ditt team. Det är en fördel om du har B-körkort.

Är det dig vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in ansökan redan idag! Intervjuer och urval sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com