Rekryterare till växande team!

Rekryterare till växande team!

Vi växer och söker en målfokuserad, lösningsorienterad och handlingskraftig rekryterare som vill växa tillsammans med oss i Stockholm. Tjänsten passa dig som brinner för mötet med människor och som triggas av att jobba mot uppsatta mål.

Information om uppdraget:

StudentConsulting Stockholm är en växande enhet med fokus mot rekrytering och bemanning, inom Ekonomi, HR, Kundtjänst/administration, IT/teknik, Lager/Logistik. På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

Vi söker nu en rekryterare på heltid till vårt kontor i Stockholm som är en fena på att hitta den rätta kandidaten. Är kreativ och snabb på att skapa kandidatnätverk och brinner för att ständigt vara på jakt efter kundens dröm kandidat. Ser gärna att du kommer med innovativa idéer inom rekrytering och researching för att vara en del i utvecklingen av dessa processer inom bolaget.

I rollen arbetar du med;
  • Ansvar för kandidatinflöde till olika tjänster, såsom search, mässor, sociala medier etc.
  • Rekrytering av nya konsulter. Från annonsutformning till urval, intervjuer, referenstagning och sedan anställning.
  • Schemaläggning och sjukfrånvarohantering.
  • Daglig kontakt med konsulter och kunder, främst kring beställning och schemaläggning.
  • Administrativa uppgifter rörande både kandidater och konsulter
Du kommer i rollen arbeta i ett team, nära konsultchefer och enhetens affärschef.
Tjänsten är på heltid och vi tillämpar provanställning som övergår till en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 8-17 och du kommer utgå ifrån vårt kontor på Sveavägen 168.
Vi ser gärna att du kan starta i augusti.

Detta söker vi:

Vi söker dig som nyligen slutfört din akademiska examen och som innehar b-körkort. Det är meriterande om du har jobbat inom service i en fartfylld arbetsmiljö och tycker om mötet med människor. Då StudentConsulting präglas av en målfokuserad kultur ser vi det som meriterande om du genom tidigare arbetslivserfarenhet och/eller fritidsaktiviteter kan påvisa goda resultat.

Vi söker dig som trivs i en arbetsmiljö med högt arbetstempo och många parallella projekt. Du är en do-er och lägger gärna in en extra växel när det krävs för att möta deadlines. Du är duktig på att strukturera och planera dina arbetsuppgifter och är handlingskraftig. Vidare ser vi att du är kommunikativ och framåt samtidigt som du är en god lyssnare.

I denna rekryteringsprocess kommer vi genomföra personlighetstester som en del av rekryteringsprocessen.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras mailledes av Joanna.melander@studentconsulting.com

Sökord: Rekryterare, HR, Rekrytering, Recruiter

Sökord: Rekryterare, HR, Rekrytering, Recruiter
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com