Rekryterare sökes omgående till vår kund i Stockholm!

Rekryterare sökes omgående till vår kund i Stockholm!

Har du en utbildning inom HR och söker ett arbete inom rekrytering? Är du serviceminded och uppskattar tjänster där du får arbeta varierat och med många bollar i luften? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en rekryterare för att stötta upp inom deras HR-avdelning. Vår kund är ett av Skandinaviens marknadsledande företag inom slang- och ledningskomponenter. De är del av en koncern som finns i 19 länder och har ca 1400 anställda. I Sverige är de rikstäckande med sina ca 70 slangservicebutiker och 450 anställda. De erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom sitt affärsområde och med ett decentraliserat och kunddrivet arbetssätt strävar de mot att öka sina kunders effektivitet och lönsamhet.

I rollen som rekryterare kommer du arbeta brett med hela rekryteringsprocessen tillsammans med HR-avdelningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
  • Säkerställande av kravprofil
  • Annonsering
  • Urval
  • Intervjuer
  • Referenstagning
  • Headhunting
  • Stötta chefer i rekryteringsprocesser
Detta är en konsultanställnings vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med vår kund med kontor i Sköndal. Arbetstiderna är förlagda 8-17 mån-tors och 8-16 på fredagar. Tjänsten förväntas starta upp omgående och löper på till och med slutet på februari, med chans till förlängning därefter. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avklarad utbildning inom Personal- och arbetsvetenskap, beteendevetenskap eller annat relevant område. Har du tidigare erfarenhet av rekryteringsarbete är detta mycket meriterande. Du är serviceminded och uppskattar roller där du får arbeta varierat och med många bollar i luften. Du tar initiativ och arbetar både lösningsorienterat och självgående, och drivs av att arbeta mot uppsatta deadlines och mål.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com