Rekryterande teamledare till Studentconsulting i Stockholm

Rekryterande teamledare till Studentconsulting i Stockholm

Studentconsulting i Stockholm växer och söker nu en rekryterande teamledare. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rekrytering och personalledning och som vill utvecklas i rollen som ledare.

Information om uppdraget:

Vi förstärker nu ett av våra team i Stockholm och söker en rekryterande teamledare. Detta är en delad tjänst som består av såväl rekrytering som personalledning.

I rollen som rekryterare kommer du genomföra hela rekryteringsprocessen av tjänster inom arbetarsektorn och tjänstemannasektorn med extra fokus på volymprojekt. Dina kunder kommer framförallt vara verksamma inom lager, logistik, butik och kundtjänst.

I rollen som teamledare kommer du stötta teamet bestående av främst rekryterare och personaladministratörer i den dagliga driften. Det är din uppgift att leda det dagliga arbetet samt utveckla och motivera teamets medarbetare. För att klara av detta arbete är det viktigt att du har goda kunskaper inom arbetsrätt, är en erfaren rekryterare samt är lösningsorienterad som person.

I rollen arbetar du med;
  • Rekrytering av nya konsulter. Från annonsutformning till urval, intervjuer, referenstagning och sedan anställning.
  • Schemaläggning och sjukfrånvarohantering.
  • Daglig kontakt med konsulter och kunder, främst kring beställning och schemaläggning.
  • leda och motivera teamet i den dagliga verksamheten.
På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten och nytänkande flödar.

Arbetet är förlagt kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav
  • Har en akademisk examen, gärna inom personal och arbetsliv.
  • Minst 1 års erfarenhet av rekryteringsarbete.
  • Goda kunskaper inom arbetsrätt samt ett stort intresse inom området.
  • Tidigare erfarenhet av ledarskap.
  • Körkort B med god körvana.
Vi söker en naturlig ledare som är duktig på att kommunicera, engagera och leda sina medarbetare. Du är utvecklingsorienterad, strukturerad och beslutsam. Du är nyfiken och ser möjligheter framför hinder. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, går in i utmaningar med en positiv attityd och ger dig inte i första taget. Du har lätt för att samarbeta med andra och drivs av att se dina medarbetare lyckas och utvecklas.

Rekryteringsprocessen inkluderar kompetensbaserade tester som vi ber dig genomföra i samband med att du skickar in din ansökan, dessa hittar du under din profil på Studentconsulting.

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: HR, ledarskap, Personalledning, Teamledare, Rekryterare

Sökord: HR, ledarskap, Personalledning, Teamledare, Rekryterare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com